Kijevo kotletai

Kijevo kotletai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištienos filė, 400 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Džiūvėsėliai, 5 arbatiniai šaukšteliai
  • Aliejus, 0.5 litro
  • Sviestas, 150 gramų
Gaminimo instrukcija:

Vištienos filė supjaustykite taip, kad jos plotas būtų maždaug 12x10 cm, o jos storis būtų apie 6 mm. Tokius filė gabalus išmuškite iki 3mm storio.
Ant filė uždėkite šalto sviesto kubelį (maždaug 3x1x1) ir muštos vištienos likučius. Filė susukite taip, kad sviestas būtų viduryje, o kotleto forma pasidarytų kaip cepelino. Kotletą pasūdykite, pamirkykite plaktame kiaušinyje, apvoliokite džiūvesėliais, vėl pamirkykite kiaušinyje ir vėl apvoliokite džiūvesėliuose. Kotletus virkite aliejuje (fritiūrinėje) apie 4 minutes, vėliau pakepkite 4 min. orkaitėje, kad šiek tiek apsausėtų. Sviestas, kotleto viduje neturi išbėgti.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Gurmana
2018-01-21 21:01
butafurinis receptas. Tai netikras Kijevo kotletas.
egle
2015-11-22 14:43
o jei fritiurines neturim,kur apvirt?
saga
2015-05-20 20:18
kaip sutvirtint susukus krutinele kad laikytusi-neatsisuktu?
kriause
2015-04-11 09:23
GOLEM
2014-12-09 19:15
Aliejaus nenoriu!!!