Kijevo kotletai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Vištienos filė, 400 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Džiūvėsėliai, 5 arbatiniai šaukšteliai
- Aliejus, 0.5 litro
- Sviestas, 150 gramų
Gaminimo instrukcija:
Vištienos filė supjaustykite taip, kad jos plotas būtų maždaug 12x10 cm, o jos storis būtų apie 6 mm. Tokius filė gabalus išmuškite iki 3mm storio.
Ant filė uždėkite šalto sviesto kubelį (maždaug 3x1x1) ir muštos vištienos likučius. Filė susukite taip, kad sviestas būtų viduryje, o kotleto forma pasidarytų kaip cepelino. Kotletą pasūdykite, pamirkykite plaktame kiaušinyje, apvoliokite džiūvesėliais, vėl pamirkykite kiaušinyje ir vėl apvoliokite džiūvesėliuose. Kotletus virkite aliejuje (fritiūrinėje) apie 4 minutes, vėliau pakepkite 4 min. orkaitėje, kad šiek tiek apsausėtų. Sviestas, kotleto viduje neturi išbėgti.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2018-01-21 21:01
butafurinis receptas. Tai netikras Kijevo kotletas.
2015-11-22 14:43
o jei fritiurines neturim,kur apvirt?
2015-05-20 20:18
kaip sutvirtint susukus krutinele kad laikytusi-neatsisuktu?
2015-04-11 09:23
2022-03-03 16:48