Kietojo sūrio pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
- Kefyras, 1 stiklinė
- Dešra, arba kumpis, 200 gramų
- Soda, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Žalumynai, smulkinti
- Sūris, kietasis, 250 gramų
Gaminimo instrukcija:
1 . Kiaušinius gerai išplakite su druska. Supilkite kefyrą (išmaišytą su soda) ir palikite keletą minučių pastovėti. Tada įmuškite kiaušinius, suberkite miltus ir gerai išmaišykite.
2. Kumpį ar dešrą supjaustykite kubeliais, sutarkuokite sūrį, susmulkinkite krapus ar kitokius žalumynus. Viską įmaišykite į turimą mąsę.
3. Kepimo formą ištepkite sviestu ir pabarstykite miltais ir šaukštu tolygiai paskirstykite tešlą.
4. Tešlą sudėti į formą ir kepti 25 minutes 200 °C orkaitėje.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-03-16 15:36