Kietojo sūrio pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
- Kefyras, 1 stiklinė
- Dešra, arba kumpis, 200 gramų
- Soda, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Žalumynai, smulkinti
- Sūris, kietasis, 250 gramų
Gaminimo instrukcija:
1 . Kiaušinius gerai išplakite su druska. Supilkite kefyrą (išmaišytą su soda) ir palikite keletą minučių pastovėti. Tada įmuškite kiaušinius, suberkite miltus ir gerai išmaišykite.
2. Kumpį ar dešrą supjaustykite kubeliais, sutarkuokite sūrį, susmulkinkite krapus ar kitokius žalumynus. Viską įmaišykite į turimą mąsę.
3. Kepimo formą ištepkite sviestu ir pabarstykite miltais ir šaukštu tolygiai paskirstykite tešlą.
4. Tešlą sudėti į formą ir kepti 25 minutes 200 °C orkaitėje.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-03-16 15:36
kvailas receptas '
#039; kiaušinius plakti su druska,supilti kefyrą,palikti pastovėti.Tada įmušti kiaušinius'
#039;.....Kaip juos įmušti,jei jie jau suplakti su druska?


2021-03-26 21:37
- Jau apačioj pakomentavo, kad neaišku kaip ten su kiaušiniais. Mes maišėm kefyrą su soda, tada mušėm kiaušinius ir dėjom druską.
- 25 minutes kept - per daug, bent jau tokioj temperatūroj. Išėmėm už 20 minučių kiek pridegusį.
Bet šiaip skanu, šeimai patiko.