Kietojo sūrio pyragas

Kietojo sūrio pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
  • Kefyras, 1 stiklinė
  • Dešra, arba kumpis, 200 gramų
  • Soda, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Žalumynai, smulkinti
  • Sūris, kietasis, 250 gramų
Gaminimo instrukcija:

1 . Kiaušinius gerai išplakite su druska. Supilkite kefyrą (išmaišytą su soda) ir palikite keletą minučių pastovėti. Tada įmuškite kiaušinius, suberkite miltus ir gerai išmaišykite.

2. Kumpį ar dešrą supjaustykite kubeliais, sutarkuokite sūrį, susmulkinkite krapus ar kitokius žalumynus. Viską įmaišykite į turimą mąsę.

3. Kepimo formą ištepkite sviestu ir pabarstykite miltais ir šaukštu tolygiai paskirstykite tešlą.

4. Tešlą sudėti į formą ir kepti 25 minutes 200 °C orkaitėje.

Skanaus.

Receptą atsiuntė: Miglė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Egle
2014-03-16 15:36
kvailas receptas '#039; kiaušinius plakti su druska,supilti kefyrą,palikti pastovėti.Tada įmušti kiaušinius'#039;.....Kaip juos įmušti,jei jie jau suplakti su druska?