Kibinai su mėsos ir grybų įdaru

Kibinai su mėsos ir grybų įdaru
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Miltai, 1 stiklinė
  • Druska
  • Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Sviestas, 40 gramų
  • Vanduo, šaltas, 30 mililitrų
  • Malta mėsa, 150 gramų
  • Grybai, 150 gramų
  • Svogūnai, 1
  • Pipirai, aitrieji, 1
  • Kiaušiniai, 1
Gaminimo instrukcija:
  1. Dubenyje sumaišykite miltus, druską bei cukrų, įtarkuokite šaltą sviestą. Gerai pirštais įtrinkite sviestą į sausus ingredientus, tada supilkite į dubenį vandenį. Kuo jis šaltesnis, tuo geriau. Gerai išmaišykite tešlą, ant miltuoto paviršiaus paminkykite bent porą minučių, o tada suformuokite iš jos rutulį, apvyniokite maistine plėvele ir 30 minučių padėkite į šaldytuvą.

  2. Tuo metu pasiruoškite faršo ir grybų įdarą. Keptuvėje su kubeliais pjaustytu svogūnu pakepinkite grybus, tada sumaišykite juos dubenyje su smulkiai supjaustyta aitriąja paprika. Gerai išmaišykite.
    Iš šaldytuvo išimtą tešlą padalinkite į norimo dydžio rutuliukus ir ant miltuoto paviršiaus gerai juos kočiokite, kol gausite tinkamo storumo ovalą. Tada į jo vidurį įdėkite paruošto įdaro, suspauskite kraštelius ir aptepkite juos plaktu kiaušiniu. Jei norite, dar galite apibarstyti kmynais.

  3. Kepkite įkaitintoje orkaitėje ant kepimo popieriumi išklotos skardos apie 30 minučių.
    Skanaus.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Gražina
» Rašyti komentarą