Kibinai su mėsos ir grybų įdaru


- Miltai, 1 stiklinė
- Druska
- Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Sviestas, 40 gramų
- Vanduo, šaltas, 30 mililitrų
- Malta mėsa, 150 gramų
- Grybai, 150 gramų
- Svogūnai, 1
- Pipirai, aitrieji, 1
- Kiaušiniai, 1
Dubenyje sumaišykite miltus, druską bei cukrų, įtarkuokite šaltą sviestą. Gerai pirštais įtrinkite sviestą į sausus ingredientus, tada supilkite į dubenį vandenį. Kuo jis šaltesnis, tuo geriau. Gerai išmaišykite tešlą, ant miltuoto paviršiaus paminkykite bent porą minučių, o tada suformuokite iš jos rutulį, apvyniokite maistine plėvele ir 30 minučių padėkite į šaldytuvą.
Tuo metu pasiruoškite faršo ir grybų įdarą. Keptuvėje su kubeliais pjaustytu svogūnu pakepinkite grybus, tada sumaišykite juos dubenyje su smulkiai supjaustyta aitriąja paprika. Gerai išmaišykite.
Iš šaldytuvo išimtą tešlą padalinkite į norimo dydžio rutuliukus ir ant miltuoto paviršiaus gerai juos kočiokite, kol gausite tinkamo storumo ovalą. Tada į jo vidurį įdėkite paruošto įdaro, suspauskite kraštelius ir aptepkite juos plaktu kiaušiniu. Jei norite, dar galite apibarstyti kmynais.Kepkite įkaitintoje orkaitėje ant kepimo popieriumi išklotos skardos apie 30 minučių.
Skanaus.