Kibinai pagal Miglę

Kibinai pagal Miglę
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Margarinas, 500 gramų
  • Svogūnai, 3 vienetai
  • Kiaulienos faršas, 600 gramų
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 1 kilogramas
  • Vanduo, virintas
  • Druska
  • Grietinė, 200 gramų
  • Prieskoniai, Vegeta
Gaminimo instrukcija:

450 g margarino ir miltus išminkyti, kol margarinas pasiskirstys po miltus.
1 kiaušinio baltymą atskirti nuo trynio, baltymą pilti į miltus, o trynį padėti į šalį.
Likusius 3 kiaušinius sudėti taip pat į miltus, supilti grietinę, įdėti druskos ir viską gerai išminkyti, kad neliptų prie rankų.
Tešlą dėti į šaldytuvą 30 min.
Įdarui į faršą supjaustyti svogūnus, įpilti Vegetos, pipirų, 50 g margarino, pusę stiklinės virinto vandens ir viską gerai išminkyti.
Iškočioti blyną, išspausti apskritimus, į juos dėti įdarą, sulenkti perpus ir gerai užsukti kraštus, kad kepant neišbėgtų sultinys.
Likusį atskirtą trynį sumaišyti su trupučiu virinto vandens, išplakti, gautu mišiniu aptepti kibinus ir dėti į 190 laipsnių temperatūros orkaitę kepti 30-40 min., kol gražiai apskrus ir pagels.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Miglė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Žinovas
2019-05-17 16:41
Margarinas yra kenksmingas , fui .
Renata
2014-06-01 16:37
Labai skanūs
Auris
2014-01-02 17:54
eik tu kaimieti ka tu supranti
As
2012-02-10 12:13
Koks skirtumas kokia nuotrauka, jos tai nevalgysi! Pasidarysi pagal save ir gal isvis be vaizdo bus
ruta
2011-11-17 21:52
nuotraukoj juk zali kibinai