Kibinai pagal Miglę


- Juodieji pipirai
- Margarinas, 500 gramų
- Svogūnai, 3 vienetai
- Kiaulienos faršas, 600 gramų
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 1 kilogramas
- Vanduo, virintas
- Druska
- Grietinė, 200 gramų
- Prieskoniai, Vegeta
450 g margarino ir miltus išminkyti, kol margarinas pasiskirstys po miltus.
1 kiaušinio baltymą atskirti nuo trynio, baltymą pilti į miltus, o trynį padėti į šalį.
Likusius 3 kiaušinius sudėti taip pat į miltus, supilti grietinę, įdėti druskos ir viską gerai išminkyti, kad neliptų prie rankų.
Tešlą dėti į šaldytuvą 30 min.
Įdarui į faršą supjaustyti svogūnus, įpilti Vegetos, pipirų, 50 g margarino, pusę stiklinės virinto vandens ir viską gerai išminkyti.
Iškočioti blyną, išspausti apskritimus, į juos dėti įdarą, sulenkti perpus ir gerai užsukti kraštus, kad kepant neišbėgtų sultinys.
Likusį atskirtą trynį sumaišyti su trupučiu virinto vandens, išplakti, gautu mišiniu aptepti kibinus ir dėti į 190 laipsnių temperatūros orkaitę kepti 30-40 min., kol gražiai apskrus ir pagels.
Skanaus!
2014-06-01 16:37

2014-01-02 17:54

2012-02-10 12:13

2011-11-17 21:52


2019-05-17 16:41