Kibinai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiaulienos faršas, 500 gramų
- Svogūnai, 2 vienetai
- Druska, 1 žiupsnelis
- Pipirai, 1 žiupsnelis
- Miltai, 450 gramų
- Sviestas, 200 gramų
- Grietinė, 180 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Sviestą sutarkuojame burokine tarka, suberiame miltus ir maišome, kol gausis smėlio konsistencijos masė, Dedame grietinę, mušame kiaušinius ir beriame šiek tiek druskos. Tešlą dar kartą gerai išminkome ir dedame valandai į šaldytuvą.
Paruošiame įdarą: į mėsą įpjaustome svogūną, dedame pipirų ir druskos ir gerai išmaišome.
Išimame tešlą iš šaldytuvo, kočiojame skritulius ir į juos dedame šiek tiek faršo. Kibinus gražiai suformuojame ir dedame į skardą.
Kibinus aptepame kiaušinio tryniu ir dedame kepame iki 180 - 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2019-01-04 23:13
O kokia grietine geriausia naudoti?
2020-05-03 18:29