Kibinai

Kibinai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Įdarui:
  • Kiaulienos faršas, 500 gramų
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Pipirai, 1 žiupsnelis
Tešlai:
  • Miltai, 450 gramų
  • Sviestas, 200 gramų
  • Grietinė, 180 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
Aptepimui:
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Sviestą sutarkuojame burokine tarka, suberiame miltus ir maišome, kol gausis smėlio konsistencijos masė, Dedame grietinę, mušame kiaušinius ir beriame šiek tiek druskos. Tešlą dar kartą gerai išminkome ir dedame valandai į šaldytuvą.

  2. Paruošiame įdarą: į mėsą įpjaustome svogūną, dedame pipirų ir druskos ir gerai išmaišome.

  3. Išimame tešlą iš šaldytuvo, kočiojame skritulius ir į juos dedame šiek tiek faršo. Kibinus gražiai suformuojame ir dedame į skardą.

  4. Kibinus aptepame kiaušinio tryniu ir dedame kepame iki 180 - 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Dovile
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Žinovas...
2020-05-03 18:29
40 % grietinė.
Agne
2019-01-04 23:13
O kokia grietine geriausia naudoti?