Kibinai

Kibinai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kvietiniai miltai, 0.5 kilogramo
  • Margarinas, 200 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Grietinė, 100 gramų
  • Druska
  • Kiauliena, faršas, 0.5 kilogramo
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Prieskoniai
  • Pipirai, juodieji
  • Vanduo, 50 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Į miltus įberkite žiupsnelį druskos ir sudėkite gabaliukais supjaustytą margariną. Trinkite tarp rankų, kol neliks margarino gabaliukų. Sudėkite kiaušinius ir grietinę, viską išmaišykite ir gerai išminkykite tešlą. Padėkite 30 min. į šaldytuvą.

  2. Į mėsą (galima naudoti ir supjaustytą mažais gabalėliais, bet man skaniau su faršu) sudėkite supjaustytą svogūną, berkite druskos, mėgstamų prieskonių, pipirų, įpilkite truputėlį vandens.

  3. Iškočiokite blynelius, dėkite mėsos įdaro ir formuokite kibinus. Kibinus išdėliokite ant skardos, aptepkite kiaušinio plakiniu.

  4. Kepkite įkaitintoje 180 °C temp. orkaitėje apie 30 - 40 minučių.

    Kibinai puikiai tinka skanauti tiek namuose, tiek gamtoje iškylaujant.

    Skanaus!

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Ingrida
» Rašyti komentarą