Kiaušinių salotos

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Svogūnai, vidutinio dydžio, 3 vienetai
- Kiaušiniai, kietai virti, 6 vienetai
- Majonezas
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Papildomai reikės:
Svogūnų laiškų
Petražolių
Pomidorų arba paprikos
Kietai virtus kiaušinius sutarkuoti burokine tarka. Svogūnus supjaustyti kubeliais ir pakepinti iki auksinės spalvos. Pakepintus svogūnus, supilti į sietelį, kad nubėgtų aliejaus perteklius. Po to kiaušinius ir svogūnus sudėti į dubenį ir gerai išmaišyti su majonezu. Pagal skonį įdėti druskos ir pipirų. Druskos reikia dėti daugiau, nes ji kitą dieną kažkur stebuklingai "išgaruoja". Salotas galima pabarstyti smulkiai kapotais svogūnų laiškais, petražolėmis ir pan.
Rekomenduoju šias salotas valgyti TIK KITĄ DIENĄ, nes salotų skonis visiškai kitoks, negu ką tik pagamintų, skanaus :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-06-04 18:42
mmmmmmmmmmmm labai skanuuuuu



2010-06-04 18:41
mmmm labai skanu......




2010-02-04 22:18
tai tik liko surio ir cesnako idet ir tiek ziniu,nu bet cia pigesnis variantas
2010-02-04 20:25
Man ant batono labai patiko 

2010-08-08 17:29