Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu

Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 5 vienetai
  • Grietinė, 100 gramų
  • Majonezas, 150 gramų
  • Sūris, fermentinis, tarkuotas, 350 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Druska
  • Mėsa, malta, 500 gramų
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius sumaišyti su majonezu, grietine ir sūriu. Supilti į kepimo popieriumi išklotą skardą (geriausiai didelė skarda, tokia, kurios paprastai būna prie orkaitės). Kepti 20 min. iki 200° C įkaitintoje orkaitėje. Šiek tiek ataušinti. Turi gautis minkštas "omletinis" pagrindas. Ant pagrindo paskleiskite įdarą.

  2. Įdaro gaminimas:
    Faršą (žalią), sumaišytą su kiaušiniu, smulkiai supjaustytu svogūnu, pagardintu druska bei pipirais. Pradedant trumpuoju kraštu susukite į vyniotinį. Kepti dar 40 min. iki 200° C temp. kaitintoje orkaitėje. Iškepus leiskite atvėsti ir tada supjaustykite riekelėmis.

Porcijų skaičius: 1
Receptą atsiuntė: Vita
» Rašyti komentarą