Kiaušinienės vyniotinis su faršu

Kiaušinienės vyniotinis su faršu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaulienos faršas, 300 gramų
  • Kiaušiniai, 5 vienetai
  • Majonezas, 5 valgomieji šaukštai
  • Pienas, 300 gramų
  • Aliejus
  • Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:

Tarkuotą sūrį, kiaušinius, majonezą ir prieskonius gerai išplakti. Kepimo skardą gerai ištepti aliejumi, kad kiaušiniai neprikeptų. Supilti plakinį ir šauti 15 min. į įkaitintą 160 -170 laipsnių orkaitę. Išjungus orkaitę dar palaikyti 10 min., išimti skardą ir dar palaikyti 10 min., krėsti iškeptą kiaušinienę ant lentutės ir dar 10-15 min. palaikyti. Faršą (paukštienos, kiaulienos, jautienos ar maišytą – svarbu, kad tik būtų neriebus) gardinti prieskoniais (galima dėti grybų ar paprikų). Paskirstyti sluoksnį faršo ant kiaušinienės, susukti vyniotinį ir šauti vėl į orkaitę pusvalandžiui. Ištraukus apie pusvalandį atvėsinti ir lengvai lentute paslėgti. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Jurgita
» Rašyti komentarą