Kiaušinienės vyniotinis su faršu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiaulienos faršas, 300 gramų
- Kiaušiniai, 5 vienetai
- Majonezas, 5 valgomieji šaukštai
- Pienas, 300 gramų
- Aliejus
- Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
Tarkuotą sūrį, kiaušinius, majonezą ir prieskonius gerai išplakti. Kepimo skardą gerai ištepti aliejumi, kad kiaušiniai neprikeptų. Supilti plakinį ir šauti 15 min. į įkaitintą 160 -170 laipsnių orkaitę. Išjungus orkaitę dar palaikyti 10 min., išimti skardą ir dar palaikyti 10 min., krėsti iškeptą kiaušinienę ant lentutės ir dar 10-15 min. palaikyti. Faršą (paukštienos, kiaulienos, jautienos ar maišytą – svarbu, kad tik būtų neriebus) gardinti prieskoniais (galima dėti grybų ar paprikų). Paskirstyti sluoksnį faršo ant kiaušinienės, susukti vyniotinį ir šauti vėl į orkaitę pusvalandžiui. Ištraukus apie pusvalandį atvėsinti ir lengvai lentute paslėgti. Skanaus!
» Rašyti komentarą