Kiaušinienė su dešrele

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti
- Krapai
- Svogūnai, laiškai
- Kiaulienos lašiniai, rūkyti, 50 gramų
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Dešrelės, Medžiotojų, tinka ir kitos, 2 vienetai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Kiaulienos lašinius supjaustome mažais kubeliais, dedame į įkaitintą keptuvę. Lašinukus kepame kol išsiskiria riebalai, tada įkuliame kiaušinius ir suberiame supjaustytus svogūnų laiškus. Keptuvės krašte įdedame dešreles. Apkepus kiaušinių vienai pusei, juos ir dešreles apverčiame. Ant kiaušinių užberiame smulkintus krapus, pagal skonį pabarstome druskos ir pipirų. Kiaušinius kepame kol apkeps ir kita jų pusė.
Rekomenduojama valgyti su juoda duona, šviežiomis daržovėmis ir pomidorų padažu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-08-12 17:41
neatsobodes neatsibodes, as kai labai retai valgau desreles o su kiausiniu tai isvis, tai man visai neatsibodes
netgi pamirsus buvau

2009-06-07 18:33
atsibodes derinys.. 

2009-06-07 10:57
Juk ne kiekviena diena valgome tokius patiekalus ir kartais galima pasilepinti ir riebesniais patiekalais, zmones



2008-11-21 16:43
As tai suvalgau desrele, o kiausinius palieku suniui ;€
2010-08-10 13:32