Kiaušinienė su dešrele

Kiaušinienė su dešrele
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti
  • Krapai
  • Svogūnai, laiškai
  • Kiaulienos lašiniai, rūkyti, 50 gramų
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Dešrelės, Medžiotojų, tinka ir kitos, 2 vienetai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Kiaulienos lašinius supjaustome mažais kubeliais, dedame į įkaitintą keptuvę. Lašinukus kepame kol išsiskiria riebalai, tada įkuliame kiaušinius ir suberiame supjaustytus svogūnų laiškus. Keptuvės krašte įdedame dešreles. Apkepus kiaušinių vienai pusei, juos ir dešreles apverčiame. Ant kiaušinių užberiame smulkintus krapus, pagal skonį pabarstome druskos ir pipirų. Kiaušinius kepame kol apkeps ir kita jų pusė.
Rekomenduojama valgyti su juoda duona, šviežiomis daržovėmis ir pomidorų padažu.

Receptą atsiuntė: Gedas
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Sukurtas pragare
2010-08-10 13:32
as dar mazas bet bandysiu iskept mamytei
(anonimas)
2009-08-12 17:41
neatsobodes neatsibodes, as kai labai retai valgau desreles o su kiausiniu tai isvis, tai man visai neatsibodes netgi pamirsus buvau
monika
2009-06-07 18:33
atsibodes derinys..
sdfs
2009-06-07 10:57
Juk ne kiekviena diena valgome tokius patiekalus ir kartais galima pasilepinti ir riebesniais patiekalais, zmones
Tomas
2008-11-21 16:43
As tai suvalgau desrele, o kiausinius palieku suniui ;€