Kiaušiniai įdaryti lašiša

Kiaušiniai įdaryti lašiša
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, virti, 5 vienetai
  • Lašiša, karšto rūkymo, 100 gramų
  • Svogūnai, 0.5 galvos
  • Majonezas, 1 valgomasis šaukštas
  • Krapai, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska
  • Pipirai
  • Ikrai, juodi ir raudoni, iš jūros dumblių, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius nulupti, išpjaustyti gėlytės forma per pusę, atskirti trynius.

  2. lašišą ir svogūną pasmulkinti, pagardinti druska , pipirais,majonezu,įberti smulkintų krapų ,viską sutrinti smulkintuvu iki vientisos masės.

  3. Gautą masę sudėti į baltymus, papuošti ikriukais.

    Skanaus !

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Audronė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Tomass
2015-04-18 21:46
Kažkokia nesamonė...