Kiaulienos vyniotinis su įdaru

Kiaulienos vyniotinis su įdaru
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 3
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Žirniai, konservuoti, 50 gramų
  • Kiaulienos faršas, 600 gramų
  • Vištienos filė, 130 gramų
  • Kiaušiniai, 5 vienetai
  • Pienas, 100 mililitrų
  • Druska
  • Aliejus
  • Prieskoniai, Vegeta
Gaminimo instrukcija:

Suminkykite kiaulienos faršą su smulkiai supjaustytu svogūnų bei česnaku, supilkite pieną, vegeta prieskonius ir gerai išminkykite.
Patieskite ant stalo maistinę plėvelę, paskleiskite ant jos kiaulienos faršą, ant jo suklokite išvirtą ir susmulkintą vištienos filė, užpilkite su druska išplaktais kiaušiniais, suberkite žirnelius ir viską suvyniokite į vyniotinį.
Susuktą vyniotinį kepkite apie 50 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Iškeptą palikite atvėsti.
Atvėsusį supjaustykite riekelėmis ir patiekite, kaip užkandį su duona bei daržovėmis.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Rita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Lina
2020-04-12 20:18
Labai skaniai atrodo
O
2014-11-22 17:12
kodel dedama isvirta ir susmulkinta vistiena? Nesutinku.Vistiena nevirta ir nesmulkinta deti isilgai farso juostelemis,stai tada labai skanu ir graziai ziurisi.
GITA
2012-07-06 16:52
[ užpilkite su druska išplaktais kiaušiniais, suberkite žirnelius ir viską suvyniokite į vyniotinį.....] SAKYCIAU REIK ISKEPTI IS TO KIAUSINIO PLAKINIO OMLETA IR TIK TADA DETI TA OMLETUKA ANT VISTIENOS...O CIA PARASYTA NEGERAI...ISBEGS PER KRASTUS TAS PLAKINYS...