Kiaulienos vyniotinis

Kiaulienos vyniotinis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Laurų lapai, lapelis, 1 vienetas
  • Morkos, 2 vienetai
  • Petražolės
  • Salierai
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Kiaulienos šoninė, 200 gramų
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Išėmus kaulus, mėsa apibarstoma pipirais, druska ir suvyniojama, surišama virvele. Vanduo su prieskoniais ir prieskoninėmis daržovėmis užvirinamas, į jį dedamas vyniotinis ir verdama 2 val. Atšaldomas vyniotinis sultinyje, vėliau išimamas ir paslegiamas. Tiekiamas supjaustytas, papuoštas raugintomis daržovėmis.

Taip galima pagaminti ir veršienos kumpio vyniotinį.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
GITA
2012-07-06 16:31
kazkokia nesamone...neparasyta ,kad reik ydara kazkaip pagaminti ir sudeti y sonines vidu...klaidina zmogeliukus tokios receptu autores...