Kiaulienos vėrinukai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, 1 vienetas
- Česnakai, 4
- Juodieji pipirai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaulienos sprandinė, 2 kilogramai
- Jogurtas, natūralus, 0.5 litro
- Druska
- Žalumynai, petražolės, bazilikas ir pan.
Gaminimo instrukcija:
Kiaulienos sprandinę supjaustome norimo dydžio gabalėliais.
Pasiruošiame marinatą: gerai susmulkiname žoleles, svogūną ir česnaką. Dubenyje sumaišome susmulkintus produktus, beriame druskos ir pipirų, išspaudžiame citrinos sultis, supilame jogurtą. Viską gerai išmaišome.
Supjaustytą mėsą sumaišome su paruoštu marinatu. Būtų pravartu mėsą dar šiek tiek paminkyti rankomis, jog geriau įsigertų marinatas ir mėsa taptų minkšta. Šašlykus marinuojame apie 3-4 valandas šaldytuve.
Išsimarinavusią mėsą veriame ant iešmų ir kepame virš karštų žarijų.
» Rašyti komentarą