Kiaulienos vėrinukai

Kiaulienos vėrinukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Česnakai, 4
  • Juodieji pipirai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaulienos sprandinė, 2 kilogramai
  • Jogurtas, natūralus, 0.5 litro
  • Druska
  • Žalumynai, petražolės, bazilikas ir pan.
Gaminimo instrukcija:

Kiaulienos sprandinę supjaustome norimo dydžio gabalėliais.

Pasiruošiame marinatą: gerai susmulkiname žoleles, svogūną ir česnaką. Dubenyje sumaišome susmulkintus produktus, beriame druskos ir pipirų, išspaudžiame citrinos sultis, supilame jogurtą. Viską gerai išmaišome.

Supjaustytą mėsą sumaišome su paruoštu marinatu. Būtų pravartu mėsą dar šiek tiek paminkyti rankomis, jog geriau įsigertų marinatas ir mėsa taptų minkšta. Šašlykus marinuojame apie 3-4 valandas šaldytuve.

Išsimarinavusią mėsą veriame ant iešmų ir kepame virš karštų žarijų.

Receptą atsiuntė: Audra
» Rašyti komentarą