Kiaulienos troškinys su obuolių sultimis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Čiobreliai
- Juodieji pipirai
- Petražolės
- Garstyčios, 1 valgomasis šaukštas
- Svogūnai, 2 vienetai
- Kiauliena, 400 gramų
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Obuolių sultys, 400 mililitrų
- Druska
- Aliejus
- Grietinė, riebi, 100 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Kiaulieną supjaustyti gabaliukais, pasūdyti, pabarstyti pipirais, miltais ir gerai išvolioti visus gabaliukus. Apskrudinti keptuvėje įkaitintuose riebaluose. Sudėti į kepimo indą. O toje pačioje keptuvėje apkepinti svogūnų griežinėlius, kol jie suminkštės ir sukrėsti į kepimo indą (aš gaminau be svogūnų). Užpilti obuolių sultis, įdėti čiobrelio šakelę ir leisti viskam troškintis ant nedidelės ugnies apie valandą. Kai mėsa suminkštės ir padažas nuo miltų bus sutirštėjęs, įdėti šaukštą garstyčių, pamaišyti, leisti dar keletą minučių garstyčiom sušilti ir pabaigai įdėti grietinę, arba grietinėlę, kapotas petražoles ir išmaišyti. Tiekti su bulvių koše. Skanaus!
» Rašyti komentarą