Kiaulienos troškinys su moliūgu

Kiaulienos troškinys su moliūgu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Čiobreliai, smulkinti, džiovinti, 0.75 arbatinio šaukštelio
  • Juodieji pipirai, malti, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Moliūgai, minkštimas, pjaustytas kubeliais, 1.5 stiklinės
  • Morkos, 3 vienetai
  • Pastarnokas, pjaustytas kubeliais, 2 stiklinės
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Šalavijas, smulkintas, džiovintas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kvietiniai miltai, 3 valgomieji šaukštai
  • Kiaulienos nugarinė, be kaulų, 800 gramų
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Sviestas, 3 valgomieji šaukštai
  • Sultinys, vištienos, 4 stiklinės
Gaminimo instrukcija:

Kiauliena supjaustoma didesniais kubeliais.
Morkos nuskutamos ir supjaustomos storesniais griežinėliais.
Svogūnas nulupamas ir susmulkinamas.
Supilamas į puodą sultinys, sudedama kiauliena, morkos, svogūnas, pastarnokai, moliūgas, šalavijas, čiobreliai, viskas paskaninama druska bei pipirais.
Uždengus, troškinama virš mažos ugnies apie 1,5 val.
Nedideliame dubenyje sumaišomas ištirpdytas sviestas bei miltai ir įmaišoma į troškinį.
Tuomet padidinama ugnis, uždengiama ir patroškinama dar apie 30-45 min.
Patiekiamas karštas su mėgstamu garnyru.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Orinta
» Rašyti komentarą