Kiaulienos suktinis su rūkytu kumpiu ir skaniomis bulvemis

Kiaulienos suktinis su rūkytu kumpiu  ir skaniomis bulvemis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiauliena, išpjova, 250 gramų
  • Druska
  • Kiaušiniai, 3
  • Džiūvėsėliai
  • Karštai rūkytas kiaulienos kumpis
  • Bulvės, 2 vienetai
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Pirmiausia užkaičiame virti bulves su lupenomis.

  2. Išmušame mėsą, įtriname druska bei pipirais. Į kepsnio vidurį dedame kumpio gabaliuką ir suvyniojame suktinius.

  3. Mėsos suktinius apvoliojame kiaušinio plakinyje, o tada džiūvėsėliuose (taip padarome 3 kartus).

  4. Kepsnius kepame karštame aliejuje.

  5. Išvirtas bulves taip pat apkepame aliejuje, kol taps auksinės spalvos.

    Šį patiekalą labai i tinka patiekti su pievagrybių padažu.

Porcijų skaičius: 1
Receptą atsiuntė: Migle Radzeviciute
» Rašyti komentarą
» Komentarai
to albina
2015-03-02 21:12
Aš kijevus ir jų giminaičius tik apverdu aliejuj, o paskui kišu į orkaitę ir ten baigiu kepti. Gal ir galima juos vien tik aliejuj išvirti, jei turi patirties ir sugebėjimų, bet aš nei moku, nei terliojuos. Su orkaite gaunasi ne ką blogiau. O kad mėsa nebūtų sausa, dėčiau į vidų ne kumpį (kuris čia nieko neduoda), o lašinukų.

p.s. Migle Radzevičiūte, negi taip sunku buvo patiekalo foto padaryt? Mobiliaką taigi visi turim.
knopkute4
2014-11-13 21:50
Tai reik ant mazos ugnies kepti kaip kijevus, gerai ismusti mesa, o jei per sausa reikbiski sviesto ar surio idet.