Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”

Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaulienos sprandinė, 1 kilogramas
  • Kietasis sūris, 150 gramų
  • Pomidorai, 2 vienetai
  • Česnakai, 2 skiltelės
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Pipirai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaulienos sprandinę nuplauti ir gerai nusausinti.
    Aštriu peiliu giliai įpjauti išilgai mėsos kas 1,5 cm.
    Sumaišyti druską su pipirais ir šiuo mišiniu įtrinti mėsos įpjovas bei pačią mėsą.

  2. Sūrį, česnaką bei pomidorus supjaustyti riekelėmis ir sudėti į mėsos įpjovas.
    Mėsą standžiai įsukti į dvigubą folijos lapą ir kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 1 valandą.

  3. Atidengti foliją, padidinti karštį iki 220 laipsnių ir kepti, kol mėsa apskrus.
    Išimti iš orkaitės, vėl uždengti folija ir palaikyti dar 20 minučių.
    Skanaus!

Porcijų skaičius: 12
Receptą atsiuntė: Jurgita
» Rašyti komentarą