Kiaulienos šonkauliai su garstyčiomis ir prieskoninėmis žolelėmis

Kiaulienos šonkauliai su garstyčiomis ir prieskoninėmis žolelėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti
  • Laurų lapai, lapeliai, marinatui, 4 vienetai
  • Mairūnas, marinatui, 2 valgomieji šaukštai
  • Rozmarinas, marinatui, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Garstyčios, aštrios, marinatui, 200 gramų
  • Kiaulės šonkauliai, 1.5 kilogramo
  • Druska
  • Raudonėliai, marinatui, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:

Nuplautus ir nusausintus šonkaulius padalykite porcijomis ir pabarstykite druska bei pipirais. Marinatui rozmariną, raudonėlį ir mairūną išmaišykite su garstyčiomis. Aptepkite šiuo marinatu šonkaulius ir sudėkite į indą, sluoksniuojant su lauro lapais. Indą pridenkite ir palikite šaldytuve visai parai. Mėsą išimkite, iškepkite grilyje aptepant likusiu marinatu.

Receptą atsiuntė: Janina
» Rašyti komentarą