Kiaulienos šonkauliai su garstyčiomis ir prieskoninėmis žolelėmis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti
- Laurų lapai, lapeliai, marinatui, 4 vienetai
- Mairūnas, marinatui, 2 valgomieji šaukštai
- Rozmarinas, marinatui, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Garstyčios, aštrios, marinatui, 200 gramų
- Kiaulės šonkauliai, 1.5 kilogramo
- Druska
- Raudonėliai, marinatui, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Nuplautus ir nusausintus šonkaulius padalykite porcijomis ir pabarstykite druska bei pipirais. Marinatui rozmariną, raudonėlį ir mairūną išmaišykite su garstyčiomis. Aptepkite šiuo marinatu šonkaulius ir sudėkite į indą, sluoksniuojant su lauro lapais. Indą pridenkite ir palikite šaldytuve visai parai. Mėsą išimkite, iškepkite grilyje aptepant likusiu marinatu.
» Rašyti komentarą