Kiaulienos šoninės kepsniukai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti
- Garstyčios, 50 gramų
- Kiaulienos šoninė, 500 gramų
- Druska, smulki, 1 arbatinis šaukštelis
- Karis
Gaminimo instrukcija:
Kiaulieną supjaustykite 1 cm storio riekelėmis.
Jas ištrinkite druska, maltais juodaisiais piprais bei kariu ir patepkite garstyčiomis.
Taip marinuojamą mėsą galite šaldytuve laikyti kelias dienas, arba kepti po kelių marinavimosi valandų.
Mėsą kepkite keptuvėje tol, kol išsilydys didžioji dalis riebalų.
Patiekite su daržovėmis, pomidorų padažu, krienais, garstyčiomis, ar kitu mėgiamu garnyru.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-02-03 22:03
net nebandykit.....niekam tikes receptas
2012-02-05 15:01
Tikrai labai skanu. Verta pabandyti

2009-10-30 14:03

2009-02-11 21:20
Visas kepsnys, sakyciau. Ir sotus labai, į uzkanda nepanasu. Nors.. Kiekvienam kitaip gal 

2021-12-27 11:00