Kiaulienos šoninės kepsniukai

Kiaulienos šoninės kepsniukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti
  • Garstyčios, 50 gramų
  • Kiaulienos šoninė, 500 gramų
  • Druska, smulki, 1 arbatinis šaukštelis
  • Karis
Gaminimo instrukcija:

Kiaulieną supjaustykite 1 cm storio riekelėmis.
Jas ištrinkite druska, maltais juodaisiais piprais bei kariu ir patepkite garstyčiomis.
Taip marinuojamą mėsą galite šaldytuve laikyti kelias dienas, arba kepti po kelių marinavimosi valandų.
Mėsą kepkite keptuvėje tol, kol išsilydys didžioji dalis riebalų.
Patiekite su daržovėmis, pomidorų padažu, krienais, garstyčiomis, ar kitu mėgiamu garnyru.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Inesa
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Oksana
2017-02-03 22:03
net nebandykit.....niekam tikes receptas
Kristina
2012-02-05 15:01
Tikrai labai skanu. Verta pabandyti
(anonimas)
2009-10-30 14:03
Omega
2009-02-11 21:20
Visas kepsnys, sakyciau. Ir sotus labai, į uzkanda nepanasu. Nors.. Kiekvienam kitaip gal
Rokas
2009-02-11 16:12
Skanus ir lengvas uzkandis. Ir neriebus - issilydo riebalai. Aciu uz recepta!