Kiaulienos šoninės kepsniukai

Kiaulienos šoninės kepsniukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti
  • Garstyčios, 50 gramų
  • Kiaulienos šoninė, 500 gramų
  • Druska, smulki, 1 arbatinis šaukštelis
  • Karis
Gaminimo instrukcija:

Kiaulieną supjaustykite 1 cm storio riekelėmis.
Jas ištrinkite druska, maltais juodaisiais piprais bei kariu ir patepkite garstyčiomis.
Taip marinuojamą mėsą galite šaldytuve laikyti kelias dienas, arba kepti po kelių marinavimosi valandų.
Mėsą kepkite keptuvėje tol, kol išsilydys didžioji dalis riebalų.
Patiekite su daržovėmis, pomidorų padažu, krienais, garstyčiomis, ar kitu mėgiamu garnyru.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Inesa
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Saulius
2021-12-27 11:00
Chmmm. Ištirps riebalai , tai kas liks? Manau , kad šoninės su kauliukais vienintelė paskirtis - skanaus sultinio sriubai paruošimas. Ypač tinka barščiams. O pasiūlytas kepto marinato receptas , man atrodo , nelogiškas. Kam kept tada , jei tai marinatas? Geriau gal džiovint ar netgi parūkyt? Gal ir geras receptas , bet gal ne šoninei..
Oksana
2017-02-03 22:03
net nebandykit.....niekam tikes receptas
Kristina
2012-02-05 15:01
Tikrai labai skanu. Verta pabandyti
(anonimas)
2009-10-30 14:03
Omega
2009-02-11 21:20
Visas kepsnys, sakyciau. Ir sotus labai, į uzkanda nepanasu. Nors.. Kiekvienam kitaip gal