Kiaulienos širdžių šašlykas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, padažui, 1 vienetas
- Česnakai, 2
- Juodieji pipirai, ir raudonieji pipirai, padažui
- Paprika, aitrioji, 1 vienetas
- Paprika, saldžioji, 1 vienetas
- Svogūnai, padažui, 80 gramų
- Alyvuogių aliejus, padažui, 150 gramų
- Actas, 3 proc., 100 mililitrų
- Druska, padažui
- Kiaulės širdis, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Širdį perpjaukite per pusę ir gerai išplaukite. Išvalykite, supjaustykite kubeliais, parą marinuokite trintų česnakų, smulkiai susmulkintų saldžiųjų ir aitriųjų pipirų, druskos ir acto mišinyje. Išsimarinavusius širdies gabaliukus užmaukite ant iešmų ir kepkite.
Padažui mediniu šaukštu išmaišykite alyvuogių aliejų, išspaustas citrinos sultis, tarkuotus svogūnus ir maltus raudonus pipirus.
Iškepusį šašlyką valgykite su paruoštu padažu.
» Rašyti komentarą