Kiaulienos šašlykų receptas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 5
- Juodieji pipirai, malti, 1 arbatinis šaukštelis
- Kiauliena, 1.5 kilogramo
- Apelsinų sultys, 125 mililitrai
- Druska, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Kuminas, sėklos, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Citrinos žievelė, tarkuota, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Pasiruoškite mėsos marinatą: sutrinkite česnaką, įmaišykite druską, pipirus, apelsinų ir citrinų sultis, žievelę ir kuminą.
Susmulkinkite mėsą į nedidelius kubelius.
Užpilkite mėsą marinatu ir išmaišykite. Palikite mėsą šaltoje vietoje 12-18 valandų.
Kepkite grilyje.
» Rašyti komentarą