Kiaulienos šašlykas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Svogūnai, 3 vienetai
- Kiauliena, 700 gramų
- Actas, 4 valgomieji šaukštai
- Vanduo, 2 stiklinės
- Druska, 1 valgomasis šaukštas
- Prieskoniai, įvairūs mėsos
Gaminimo instrukcija:
Mėsa supjaustoma 3x3 cm dydžio, 5 cm storio gabaliukais, sudedama į indą, užpilama marinatu ir išmaišoma kartu su pjaustytais svogūnais.
Marinatas pagaminamas iš vandens, acto, pipirų, prieskonių, druskos. Jei naudojate 9% actą, jį reikia praskiesti 1:5 ar 1:6 santykiu. Papildomai galima įdėti kelis šaukštus majonezo bei pomidorų padažo.
Sumaišyta mėsa su svogūnais ir marinatu laikoma šaldytuve 1-14 dienų. Mėsa sultingiausia būna jei marinuojasi kelias valandas.
Kepama suvėrus ant iešmo, virš įkaitusių žarijų be ugnies apie 20-30 min.
Valgoma su pomidorų padažu, raugintais agurkais, jei yra, keptomis bulvėmis, jelapenais ir kitais prie mėsos tinkančiais priedais.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2019-05-17 22:52
Labai skanūs šašlykai !!!! Rekomenduoju !
2019-04-22 19:16
Pats geriausias receptas labai skanūs
2018-06-03 01:56
Komikas Tu o rašai apie šašlykus! Po 14d tavo mėsa prarugs o labiau kad su svogūnais. Jei neismanai apie kulinarija tai bent neklaidink kitų žmonių
2016-06-17 18:30
O kad nebūtų sausi šašlai, pamaišykit mėsą 50/50 sprandinė/šoninė.
2020-01-21 13:36