Kiaulienos nugarinė su alyvuogėmis

Kiaulienos nugarinė su alyvuogėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Alyvuogės
  • Česnakai
  • Pomidorai, konservuoti savo sultyse, 1 vienetas
  • Svogūnai
  • Alyvuogių aliejus
  • Raudonas vynas, sausas
  • Kiaulienos nugarinė, 1 kilogramas
  • Druska
  • Sultinys, kubeliais, jautienos
Gaminimo instrukcija:

Alyvuogių aliejuje pakepti supjaustytą gabaliukais kiaulieną su svogūnais.
Kada mėsa apskrus, sudėti pomidorus savo sultyse ir troškinti, kol skystis išgaruos. Tada įpilti vyno tiek, kad padažas apsemtų mėsą, ir sudėti išspaustą česnaką.
Troškinti ant silpnos ugnies.
Prieš troškinimo pabaigą sudėti alyvuoges.
Jei padažas skystokas, galima įberti šiek tiek miltų.

Receptą atsiuntė: Marija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
?
2013-11-16 22:40
Tai o kur panaudoti jautienos sultinį?