Kiaulienos nugarinė su alyvuogėmis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Alyvuogės
- Česnakai
- Pomidorai, konservuoti savo sultyse, 1 vienetas
- Svogūnai
- Alyvuogių aliejus
- Raudonas vynas, sausas
- Kiaulienos nugarinė, 1 kilogramas
- Druska
- Sultinys, kubeliais, jautienos
Gaminimo instrukcija:
Alyvuogių aliejuje pakepti supjaustytą gabaliukais kiaulieną su svogūnais.
Kada mėsa apskrus, sudėti pomidorus savo sultyse ir troškinti, kol skystis išgaruos. Tada įpilti vyno tiek, kad padažas apsemtų mėsą, ir sudėti išspaustą česnaką.
Troškinti ant silpnos ugnies.
Prieš troškinimo pabaigą sudėti alyvuoges.
Jei padažas skystokas, galima įberti šiek tiek miltų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-11-16 22:40