Kiaulienos muštinis

Kiaulienos muštinis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Taukai (kiaulių), tirpinti, 2 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Džiūvėsėliai
  • Kiaulienos nugarinė, 800 gramų
  • Druska
  • Sviestas, tirpintas, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Kiaulienos nugarinė supjaustoma 2 cm storio gabalais (kiekvienas su šonkauliuku). Šiauresniame gale mėsa įpjaunama taip, kad nedidelė kauliuko dalis būtų be mėsos. Mėsa truputį pamušama kūjeliu, apibarstoma pipirais, druska, pavoliojama išplaktame kiaušinyje ir džiūvėsėliuose. Kepama prieš pat valgant gerai įkaitintuose riebaluose iš abiejų pusių. Iškepę muštiniai tiekiami pašildytame pusdubenyje, apšlakstyti sviestu. Prie jų tinka keptos bulvės, bulvių tyrė, rauginti agurkai ar kopūstai, tarkuoti krienai.

» Rašyti komentarą