Kiaulienos maltinukai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai
- Ryžiai
- Svogūnai
- Kiauliena
- Kiaušiniai
- Kvietiniai miltai
- Kvietiniai miltai, baltam padažui, 1 valgomasis šaukštas
- Pienas, baltam padažui, 1 stiklinė
- Druska
- Sviestas, baltam padažui, 1 valgomasis šaukštas
- Prieskoniai
- Prieskoniai, baltam padažui
Gaminimo instrukcija:
Ryžius išvirti pasūdytame vandenyje. Kol ryžiai verda, paruoškite faršą: sumaišykite su svogūnu, česnakais, prieskoniais. Išvirtus ryžius ataušinti, tada mušti kiaušinius, sudėti faršą ir viską gerai išmaišyti (dėti miltų, jeigu pasirodo, jog masė per skysta). Iš gautos masės drėgnomis rankomis lipdykite norimo dydžio maltinius, ir meskite į verdantį vandenį su prieskoniais arba sultiniu (tokiu atveju, juos išgriebus dar galima kokią sriubytę sumeistrauti). Tiekti su bulvių koše ir Baltu padažu.
Padažas:
Ištirpinkite sviestą, suberkite miltus ir gerai pamaišykite, kad nebūtų guziukų, tada supilkite pieną, pagal skonį įberkite druskos ir padažas paruoštas. Papuoškite krapais (pagal skonį).
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-03-31 11:38
jauciu neblogai noretusi pasigamint ir valgyt nerealiai....





2013-04-29 18:28