Kiaulienos maltinukai

Kiaulienos maltinukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai
  • Ryžiai
  • Svogūnai
  • Kiauliena
  • Kiaušiniai
  • Kvietiniai miltai
  • Kvietiniai miltai, baltam padažui, 1 valgomasis šaukštas
  • Pienas, baltam padažui, 1 stiklinė
  • Druska
  • Sviestas, baltam padažui, 1 valgomasis šaukštas
  • Prieskoniai
  • Prieskoniai, baltam padažui
Gaminimo instrukcija:

Ryžius išvirti pasūdytame vandenyje. Kol ryžiai verda, paruoškite faršą: sumaišykite su svogūnu, česnakais, prieskoniais. Išvirtus ryžius ataušinti, tada mušti kiaušinius, sudėti faršą ir viską gerai išmaišyti (dėti miltų, jeigu pasirodo, jog masė per skysta). Iš gautos masės drėgnomis rankomis lipdykite norimo dydžio maltinius, ir meskite į verdantį vandenį su prieskoniais arba sultiniu (tokiu atveju, juos išgriebus dar galima kokią sriubytę sumeistrauti). Tiekti su bulvių koše ir Baltu padažu.

Padažas:
Ištirpinkite sviestą, suberkite miltus ir gerai pamaišykite, kad nebūtų guziukų, tada supilkite pieną, pagal skonį įberkite druskos ir padažas paruoštas. Papuoškite krapais (pagal skonį).
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Jogailė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
vida
2013-04-29 18:28
boy, nieko doro. dariau 5 kartus ir nei karto nesigavo, nes pamiršdavau, kad čia rutuliukai kažkokie . valgiau tikrai nerealiai, nes nelindo
gintare.o
2013-03-31 11:38
jauciu neblogai noretusi pasigamint ir valgyt nerealiai....