Kiaulienos maltiniai su džiovintais obuoliais

Kiaulienos maltiniai su džiovintais obuoliais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 6 vienetai
  • Juodieji pipirai
  • Obuoliai, šviežiai džiovinti
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaulienos faršas, 250 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Džiūvėsėliai, malti, 3 valgomieji šaukštai
  • Majonezas, 4 valgomieji šaukštai
  • Pienas, 100 gramų
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Faršą, kiaušinį, maltus džiuvėsius, smulkiai pjaustytą svogūną sudėti į dubenį, pabarstyti druska, pipirais. Viską gerai išmaišyti.
Bulves nuskusti, supjaustyti plonomis juostelėmis, apibarstyti druska.
Iš mėsos padaryti 4 maltinukus. Ant jų viršaus dėti majonezą, tarkuotą sūrį ir džiovintus pjaustytus obuoliukus.
Maltinius ir bulves sudėti į riebalais pateptą kepimo formą.
Kepti apie 40-45 min įkaitintoje 200 - 220 C orkaitėje.
Iškepus galima valgyti su mėgstamomis daržovėmis.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Rasa
» Rašyti komentarą
» Komentarai
as
2011-01-23 00:43
nesukietes, majonezezas neleidzia sukieteti, visiems apkepams suri maisau su majonezu ir niekada nieks nesuketeja
Meškėnė
2009-07-30 14:37
Žinoma, sukietės. Tarkuotą sūrį užbarstyti reiktų į kepimo pabaigą, maždaug likus 10-čiai minučių Norint kiek kietesnės plutelės - 12-15 min.
andra
2009-07-30 14:11
Ar per tiek laiko suris nesukietes?