Kiaulienos kumpio kepsneliai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, 5 vienetai
- Juodieji pipirai
- Petražolės
- Pomidorai, 1 vienetas
- Kiaulės kumpis, riekelės, 3 vienetai
- Rauginti agurkai
- Druska
- Prieskoniai, juodųjų pipirų su česnaku mišinys
- Prieskoniai, Pasta Roso
Gaminimo instrukcija:
Kiaulienos kumpelius galima pamušti su mėsos plaktuku, jei norisi minkštesnės mėsos. Kiaulienos gabaliukus pabarstykite negausiai druska. Aš kiekvieną gabalėlį apibarsčiau skirtingais prieskoniais. Vieną juodaisiais pipirais, kitą juodųjų pipiurų su česnaku mišiniu, trečią Pasta Roso čili prieskoniais. Palaikykite mėsą nors valandą pasimarinuoti.
Prieš kepant gabalėlius pamirkykite kiaušinio plakinyje, po to miltuose.
Gabalėlius kepkite apie 10 min. pavartant. Kepti ilgai nereikia, nes išdžius.
Išvirkite bulves, kurias pateiksite kaip garnyrą. Verdant bulves, kad būtų silpnas aromatas, aš įmetu petražolių, pasūdau vandenį.
Prie garnyro naudokite raugintus agurkus, pomidorus (arba kitas daržoves), padažus pagal skonį.
» Rašyti komentarą