Kiaulienos kepsnys tešlos pataluose

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Laurų lapai, lapeliai, 3 vienetai
- Kiaulienos sprandinė, 350 gramų
- Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
- Vanduo, 1 stiklinė
- Druska
- Aliejus
- Prieskoniai, kiaulienos
Gaminimo instrukcija:
Mėsą įtriname druska, pipirais, kiaulienos prieskoniais, uždedame lauro lapelius ir uždengę inde padeda nakčiai pasimarinuoti.
Mėsai išsimarinavus pasigaminame tešlą. Sumaišome miltus ir vandeniu ir minkome, kad gautųsi kočiojimui tinkama tešla (jei reikia įdedame dar miltų).
Iš gautos tešlos iškočiojame du blynus.
Kepimo indą išklojame sviestiniu popieriumi, patepame aliejumi, dedame vieną blyną, ant jo dedame išmarinuotą mėsą ir ją užklojame kitu tešlos blynu.
Dedame į įkaitusią orkaitę ir kepame apie 30-45 min. 200 laipsnių temperatūroje.
Kepsniui iškepus nuimame tešlą, supjaustome ir patiekiame dar šiltą.
Skanaus!
» Rašyti komentarą