Kiaulienos kepsnys su slyvomis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Petražolės, šaknis
- Garstyčios
- Slyvos, džiovintas, 100 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Kiaulienos nugarinė, be kaulo, 1 kilogramas
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Mėsą, padarius išklotinę, įtrinti druska ir garstyčiomis.
Slyvas išmirkyti.
Mėsą apdėti slyvomis, susukti ir surišti siūlu.
Kepti orkaitėje apie 2 val. 160-170 laipsnių temperatūroje, retkarčiais palaistant vandeniu arba sultiniu.
Po valandos įdėti griežinėliais supjaustytą svogūną ir petražolės šaknį.
Vyniotinis gali būti patiekiamas tiek karštas, tiek šaltas.
Karštą vyniotinį galima patiekti su padažu, pagamintu iš sulčių, kuriose kepė. Į sultis pridėti miltų, grietinės ir pavirti 5-6 minutes.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-12-29 17:49