Kiaulienos kepsnys su slyvomis

Kiaulienos kepsnys su slyvomis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Petražolės, šaknis
  • Garstyčios
  • Slyvos, džiovintas, 100 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Kiaulienos nugarinė, be kaulo, 1 kilogramas
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Mėsą, padarius išklotinę, įtrinti druska ir garstyčiomis.
Slyvas išmirkyti.
Mėsą apdėti slyvomis, susukti ir surišti siūlu.
Kepti orkaitėje apie 2 val. 160-170 laipsnių temperatūroje, retkarčiais palaistant vandeniu arba sultiniu.
Po valandos įdėti griežinėliais supjaustytą svogūną ir petražolės šaknį.
Vyniotinis gali būti patiekiamas tiek karštas, tiek šaltas.
Karštą vyniotinį galima patiekti su padažu, pagamintu iš sulčių, kuriose kepė. Į sultis pridėti miltų, grietinės ir pavirti 5-6 minutes.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: RM
» Rašyti komentarą
» Komentarai
edita
2011-12-29 17:49
Tikrai buvo skanu aciu.