Kiaulienos kepsnys su paslaptimi

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 3
- Morkos, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaulienos sprandinė, 1 kilogramas
- Majonezas, 5 valgomieji šaukštai
- Aliejus, skardai patepti
- Prieskoniai, kiaulienai
- Prieskoniai, žolelės
- Sūris, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
Kiaulieną supjaustome ir išmušame, kad gautume delno dydžio gabalėlius. Gerai “išmasažuojame” su prieskoniais ir smulkiai pjaustytu česnaku.
Paliekame kelioms valandoms arba per naktį šaldytuve marinuotis.
Morką sutarkuojame, svogūną smulkiai supjaustome ir pakepiname.
Sūrį sutarkuojame ir sumaišome su majonezu ir prieskoninėmis žolelėmis.
Ant kepsnio dedame apkeptų morkų ir svogūnų ir apdengiame sūrio mase.
Kepame įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.
Patiekti su Kėdainių pomidorų padažu.
» Rašyti komentarą