Kiaulienos kepsnys su kmynais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Kmynai
- Kviečiai, 1 valgomasis šaukštas
- Mairūnas
- Svogūnai, 3 vienetai
- Kiauliena, 800 gramų
- Taukai (kiaulių), 60 gramų
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Mėsa įtrinama maltais prieskoniais su druska ir laikoma 24 val. Po to apibarstoma miltais, apkepama karštuose riebaluose keptuvėje, o vėliau — orkaitėje (palaistoma atsiradusiomis sultimis). Baigiant kepti suberiami supjaustyti svogūnai. Iškepusi mėsa supjaustoma skersai skaidulų, sudedama į pusdubenį ir užpilama padažu, kuriame kepė. Tiekiama su virtomis ar keptomis bulvėmis, šviežiomis salotomis, keptais obuoliais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-10-17 16:10
kad su skura keptu dar neteko matyti.
2010-10-17 16:09
kad kepti mesa nenupjovus skuros tai dar taip neteko matyti.
2010-09-20 12:59
Na ziurint pagal kieki tai sis kepsnys gali vadintis ir kiauliena su druska, pipirais arba mairunu. Visko po lygiai, todel patiekalo pavadinimas neatitinka recepto
2010-04-30 08:41
Nuotrauka tai zalios mesos.Bet ar kmynai,ar kvieciai tai nesuprast.reiktu pasistengt viska aiskiau rasyt.5
2012-11-17 19:16