Kiaulienos kepsnys su kmynais

Kiaulienos kepsnys su kmynais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Kmynai
  • Kviečiai, 1 valgomasis šaukštas
  • Mairūnas
  • Svogūnai, 3 vienetai
  • Kiauliena, 800 gramų
  • Taukai (kiaulių), 60 gramų
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Mėsa įtrinama maltais prieskoniais su druska ir laikoma 24 val. Po to apibarstoma miltais, apkepama karštuose riebaluose keptuvėje, o vėliau — orkaitėje (palaistoma atsiradusiomis sultimis). Baigiant kepti suberiami supjaustyti svogūnai. Iškepusi mėsa supjaustoma skersai skaidulų, sudedama į pusdubenį ir užpilama padažu, kuriame kepė. Tiekiama su virtomis ar keptomis bulvėmis, šviežiomis salotomis, keptais obuoliais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
rrrrr
2012-11-17 19:16
nzn kiek laiko jus jau gaspadines,tos kurios dar net nemate,kad kas mesa keptu su skura....tai vat,zinoki-yra mesa kepama su skura....mano vyras ja pirma ir nuvalgo,aisku jeigu ji sukepus .......pvz norvegijoj yra toks dalykas kaip seimyn.sonkauliukai....tai ten toks baisinis gabalas karbonado ispjauto kartu su sonkauliukais.ir aisku su svaria skura...
saulytea27
2010-10-17 16:10
kad su skura keptu dar neteko matyti.
saulytea27
2010-10-17 16:09
kad kepti mesa nenupjovus skuros tai dar taip neteko matyti.
givis
2010-09-20 12:59
Na ziurint pagal kieki tai sis kepsnys gali vadintis ir kiauliena su druska, pipirais arba mairunu. Visko po lygiai, todel patiekalo pavadinimas neatitinka recepto
(anonimas)
2010-04-30 08:41
Nuotrauka tai zalios mesos.Bet ar kmynai,ar kvieciai tai nesuprast.reiktu pasistengt viska aiskiau rasyt.5