Kiaulienos kepsnys su gaiviomis salotomis

Kiaulienos kepsnys su gaiviomis salotomis
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiaulienos pjausniai su kaulu, 4 vienetai
- Citrinos, 4 skiltelės
- Druska, 8 žiupsneliai
- Juodieji pipirai, 8 žiupsneliai
- Aliejus
- Iceberg salota, 0.5 gūželės
- Juodosios alyvuogės, 1 skardinė
- Konservuoti lęšiai, 1 skardinė
- Agurkai, 4 vienetai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Citrinos, 1 vienetas
- Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Druska, 4 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Kiekvieno kepsnelio abi puses apibarstyti šiek tiek druska ir pipirais ir palaikyti 1 valandą ar ilgiau šaldytuve, bet jei neturite laiko galima iškart kepti.
Įkaitinti aliejų keptuvėje ant vidutinės ugnies ir apkepti abi kepsnelio puses, kol apskrus apie 2 - 3 minutes kiekvieną pusė. Kai iškeps, uždėti griežinėlį citrinos ant kepsnelio, kai valgysite – apšlakstykite kepsnį, daug skaniau!
Garnyrui agurkus nulupti, perpjauti pusiau ir susmulkinti. Svogūną nulupti, supjaustyti šiaudeliais. Alyvuoges perpjauti perpus. Salotas supjaustyti kaip patinka, sudėti į dubenį, sumaišyti su alyvuogėmis, agurkais, lęšiais, svogūnu. Išspausti ant salotų citrinos sulčių, apšlakstyti aliejumi, pagardinti druska ir viską išmaišyti. Patiekti su kepsneliais.
» Rašyti komentarą