Kiaulienos kepsnys su baltuoju padažu

Kiaulienos kepsnys su baltuoju padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaulienos sprandinė, 500 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Džiūvėsėliai, 1 stiklinė
  • Pipirai, 1 žiupsnelis
  • Druska, 2 žiupsneliai
Padažui:
  • Pienas, 1 stiklinė
  • Miltai, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Sprandinę supjaustome riekelėmis,pagardiname druska ir pipirais.

  2. Išplakame kiaušinį.

  3. Voliojame sprandinę kiaušinio plakinyje, tuomet voliojame džiūvėsėliuose.

  4. Kepame keptuvėje, kol gražiai paskrus.

  5. Ruošiame padažą: miltus sumaišome su pienu ir druska. Kaitiname keptuvėje, kol sutirštės.

  6. Patiekiame kepsnį su padažu.

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Diana
» Rašyti komentarą
» Komentarai
a
2018-07-09 18:36
cia kas per padazas is pieno ir miltu?