Kiaulienos kepsnys

Kiaulienos kepsnys
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Imbieras, džiovintas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Juodieji pipirai, malti
  • Kiauliena, nugarinė, 500 gramų
  • Sojos padažas, 150 mililitrų
  • Druska
  • Aliejus
  • Pomidorų pasta, ar kečupas, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Smulkiai sutarkuojame citrinos žievelę.
Išspaudžiame citrinos sultis (~50 ml).
Citrinų sultis sumaišome su žievele, sojos padažu, kečupu, imbieru ir kitais prieskoniais.
Sudedame į marinatą 1,5-2 cm griežinėliais supjaustytą kiaulienos nugarinę.
Marinuojame iki 4 val.
Kiekvieną kepsnį apkepiname keptuvėje (kiekvieną pusę kepti 5-7 min). Po to supilti marinatą ir troškinti ~ 15 min.

Receptą atsiuntė: Jurgita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
(anonimas)
2012-10-06 13:57
idomu, ar bandete pati gaminti pagal si recepta? nesu naujoke maisto gaminime, bet pagal jusu recepta vistik pagaminau... niekas nevalge, tik paragavo, gal pasisapnavo tokios prieskoniu proporcijos, pabandykite patys ir pamatysite "nuostabu" skoni... rugstu, aitru ir visi kiti burnos "malonumai", fui...