Kiaulienos kepsniukai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, 0.5 vieneto
- Čiobreliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Juodieji pipirai, malti
- Rozmarinas, 1 valgomasis šaukštas
- Kiaulienos nugarinė, 1 kilogramas
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Aliejus, 5 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Kiaulienos nugarinę supjaustykite 1-2 cm storio gabaliukais.
Rozmariną sumaišykite su čiobreliais, druska ir pipirais. Šiuo mišiniu įtrinkite mėsą.
Nugarinės kepsnelius apliekite aliejumi ir apšlakstykite citrinos sultimis.
Marinuotis mėsa turi bent 12 valandų.
Kepkite ant grotelių ar ant laužo, kol abi kepsnelio pusės gražiai apskrus.
Labai skanu su majonezo padažu.
» Rašyti komentarą