Kiaulienos kepsniai su čili pipirais

Kiaulienos kepsniai su čili pipirais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 1.5 kilogramo
  • Česnakai, 4
  • Juodieji pipirai, malti
  • Kmynai
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Druska
  • Aliejus, 100 gramų
  • Čili, pipirai (geltonas, žalias ir raudonas), 3 vienetai
  • Pomidorų pasta, 50 gramų
  • Garstyčių padažas, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:

Kiaulienos nugarinę supjaustyti riekelėmis, šiek tiek pamušti ir pabarstyti druska bei pipirais.
Išspausti česnaką ir sumaišyti su garstyčiomis ir pomidorų pasta.
Kepsnius sudėti į dubenį, užpilti garstyčių, pomidorų pastos bei česnako mišiniu, 50 g aliejaus ir palikti marinuotis bent 4 val.
Išsimarinavusius kepsnius sudėti į folija išklotą kepimo skardą, ant viršaus sudėti supjaustytus čili pipirus bei svogūnų žiedus ir uždengti folija.
Nuskustas bulves supjaustyti griežinėliais, sudėti į dubenį, pabarstyti druska, kmynais, užpilti likusiu aliejumi ir sumaišius sudėti į skardą.
Kepsnius ir bulves dėti į 200 laipsnių temperatūros orkaitę.
Bulves kepti apie 30 min.
Kepsnius kepti apie 20 min., tada nuimti foliją ir pakepti dar apie 20 min.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Gražina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
GERTRŪDA
2013-01-04 14:24
NESAMONĖ KAŽKOKIA KAS TOKI MAISTĄ GALĖTŲ GAMINTI, O YPAČ VALGYTI!!!!