Kiaulienos kepsniai su bulvėmis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiaulės kumpis, 600 gramų
- Bulvės, 8 vienetai
- Morkos, 2 vienetai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Druska, 1 žiupsnelis
- Pipirai, 1 žiupsnelis
- Česnakai, 4 skiltelės
- Majonezas, 3 valgomieji šaukštai
- Bazilikas, 1 pundelis
- Raudonėliai, 1 žiupsnelis
- Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Mėsą supjaustyti į keturias dalis, apiberti prieskoniais ir kapotu česnaku.
Dėti baziliką, raudonėlį ir mėsą užpilti aliejumi.
Palikti marinuotis kelioms valandoms.Bulves nuskusti ir apvirti.
Morkas nuskusti ir supjaustyti rutuliukais, svogūną nulupti ir padalinti į keturias dalis.Į kepimo rankovę dėti morkas ir svogūnus, ant jų - mėsos kepsnius, juos aptepti majonezu, ir galiausiai sudėti apvirtas bulves (jas dar galima apibarstyti bulvių prieskoniais).
Dėti į orkaitę ir kepti apie 1 valandą, 180 C laipsnių temperatūroje.
Skanaus!
» Rašyti komentarą