Kiaulienos kepsniai su bulvėmis

Kiaulienos kepsniai su bulvėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaulės kumpis, 600 gramų
  • Bulvės, 8 vienetai
  • Morkos, 2 vienetai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Pipirai, 1 žiupsnelis
  • Česnakai, 4 skiltelės
  • Majonezas, 3 valgomieji šaukštai
  • Bazilikas, 1 pundelis
  • Raudonėliai, 1 žiupsnelis
  • Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Mėsą supjaustyti į keturias dalis, apiberti prieskoniais ir kapotu česnaku.
    Dėti baziliką, raudonėlį ir mėsą užpilti aliejumi.
    Palikti marinuotis kelioms valandoms.

  2. Bulves nuskusti ir apvirti.
    Morkas nuskusti ir supjaustyti rutuliukais, svogūną nulupti ir padalinti į keturias dalis.

  3. Į kepimo rankovę dėti morkas ir svogūnus, ant jų - mėsos kepsnius, juos aptepti majonezu, ir galiausiai sudėti apvirtas bulves (jas dar galima apibarstyti bulvių prieskoniais).
    Dėti į orkaitę ir kepti apie 1 valandą, 180 C laipsnių temperatūroje.
    Skanaus!

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Aistė
» Rašyti komentarą