Kiaulienos kepsneliai su ananasais

Kiaulienos kepsneliai su ananasais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiauliena, sprandinė, 1.5 kilogramo
  • Ananasai, konservuoti (griežinėliais), 1 skardinė
  • Alyvuogės, juodos, 14 vienetų
  • Sūris, fermentinis, 300 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaulienos nugarinę supjaustome kepsneliais (apie 1-1,5 cm storio), pasūdome, pabarstome pipirais ir užpilame kefyru. Paliekame marinuotis (geriausiai per naktį).

  2. Marinuotus kepsnelius apkepame keptuvėje ant stiprios ugnies iš abiejų pusių po 2 min.

  3. Į aliejumi išteptą skardą sudedame apkepintus kepsnelius, ant kiekvieno kepsnelio dedame po griežinėlį ananaso ir į ananaso griežinėlio vidų po alyvuogę. Apibarstome tarkuotu fermentiniu sūrių ir pašauname į įkaitintą iki 200°C temp. orkaitę 20 - 30 min.

  4. Likus 10 min. iki kepimo pabaigos supilame ananasų sultis, kurios liko indelyje ir kepame, kol sūris gražiai apskrus.

  5. Papuošiame žalumynais. Aš dar padariau rožes iš bulvių.

    Skanaus.

Porcijų skaičius: 14
Receptą atsiuntė: Julija
» Rašyti komentarą