Kiaulienos kepenėlių šašlykai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, marinatui, 1 vienetas
- Česnakai, marinatui, 1
- Laurų lapai, lapeliai, marinatui, 2 vienetai
- Obuoliai, rūgštūs, 2 vienetai
- Paprika, paprikų ankštys, 2 vienetai
- Svogūnai, 2 vienetai
- Kiaulės kepenys, 750 gramų
- Pienas, pamirkymui
- Druska, marinatui
- Aliejus, marinatui, 0.5 stiklinės
- Prieskoniai, šašlykams, marinatui
Gaminimo instrukcija:
Nuplautas ir nuvalytas kepenėles pamirkykite piene apie 3-4 val. Išimkite, nusausinkite, supjaustykite apie 2,5 cm gabaliukais. Česnaką nulupkite ir sutrinkite. Puode išmaišykite visus marinato komponentus, užvirinkite, sudėkite kepenėles, vėl užvirkite, nukelkite nuo ugnies ir atšaldykite. Nulupkite obuolius ir svogūnus. Svogūnus supjaustykite ritinėliais, papriką - kvadratais, obuolius - skiltelėmis. Maukite ant iešmelių pakaitomis paprikos, obuolio gabalėlius, svogūno ritinėlius ir išimtas iš marinato bei nusausintas kepenėles. Kepkite grilyje vartant ir tepant marinatu. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2020-04-25 11:52