Kiaulienos kepenėlių šašlykai

Kiaulienos kepenėlių šašlykai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinos, marinatui, 1 vienetas
  • Česnakai, marinatui, 1
  • Laurų lapai, lapeliai, marinatui, 2 vienetai
  • Obuoliai, rūgštūs, 2 vienetai
  • Paprika, paprikų ankštys, 2 vienetai
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Kiaulės kepenys, 750 gramų
  • Pienas, pamirkymui
  • Druska, marinatui
  • Aliejus, marinatui, 0.5 stiklinės
  • Prieskoniai, šašlykams, marinatui
Gaminimo instrukcija:

Nuplautas ir nuvalytas kepenėles pamirkykite piene apie 3-4 val. Išimkite, nusausinkite, supjaustykite apie 2,5 cm gabaliukais. Česnaką nulupkite ir sutrinkite. Puode išmaišykite visus marinato komponentus, užvirinkite, sudėkite kepenėles, vėl užvirkite, nukelkite nuo ugnies ir atšaldykite. Nulupkite obuolius ir svogūnus. Svogūnus supjaustykite ritinėliais, papriką - kvadratais, obuolius - skiltelėmis. Maukite ant iešmelių pakaitomis paprikos, obuolio gabalėlius, svogūno ritinėlius ir išimtas iš marinato bei nusausintas kepenėles. Kepkite grilyje vartant ir tepant marinatu. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Janina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
ramas
2020-04-25 11:52
is telibabam sugalvojei