Kiaulienos karis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiauliena, 500 gramų
- Česnakai, 6 skiltelės
- Druska
- Karis, 3 arbatiniai šaukšteliai
- Gvazdikėliai, 6 vienetai
- Laurų lapai, 3 vienetai
- Kalendra, 3 arbatiniai šaukšteliai
- Paprika, aitrioji, džiovinta, 3 arbatiniai šaukšteliai
- Vanduo, 150 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Česnakus nulupti ir smulkiai supjaustyti, bet nespausti. Mėsą supjaustyti stambiais kubeliais. Kario prieskonius ištirpinti vandenyje.
Į keptuvę pilti aliejaus, pakepinti česnakus apie 3 minutes, pridėti kiaulienos. Pagardinti druska bei pipirais. Dar po 15 minučių pridėti gvazdikų, lauro lapų, kalendros sėklų ir apibarstyti aitriąja paprika. Likus kepti 10 minučių pridėti kario prieskonius, ištirpintus vandenyje.
Patiekti su virtais ryžiais. Labai skanu ryžius apipilti padažu, kuris atsirado, kepant kiaulieną.
» Rašyti komentarą