Kiaulienos karis

Kiaulienos karis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiauliena, 500 gramų
  • Česnakai, 6 skiltelės
  • Druska
  • Karis, 3 arbatiniai šaukšteliai
  • Gvazdikėliai, 6 vienetai
  • Laurų lapai, 3 vienetai
  • Kalendra, 3 arbatiniai šaukšteliai
  • Paprika, aitrioji, džiovinta, 3 arbatiniai šaukšteliai
  • Vanduo, 150 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Česnakus nulupti ir smulkiai supjaustyti, bet nespausti. Mėsą supjaustyti stambiais kubeliais. Kario prieskonius ištirpinti vandenyje.

  2. Į keptuvę pilti aliejaus, pakepinti česnakus apie 3 minutes, pridėti kiaulienos. Pagardinti druska bei pipirais. Dar po 15 minučių pridėti gvazdikų, lauro lapų, kalendros sėklų ir apibarstyti aitriąja paprika. Likus kepti 10 minučių pridėti kario prieskonius, ištirpintus vandenyje.

  3. Patiekti su virtais ryžiais. Labai skanu ryžius apipilti padažu, kuris atsirado, kepant kiaulieną.

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Kristina
» Rašyti komentarą