Kiaulienos išpjova su grybais ir sūriu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiaulienos išpjova, 500 gramų
- Bulvės, 500 gramų
- Fermentinis sūris, 150 gramų
- Pievagrybiai, 100 gramų
- Prieskoniai, 30 gramų
- Rauginti agurkai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Kiaulienos išpjovos gabaliuką nuplaukite, gerai nusausinkite ir supjaustykite išilgai į tris dalis. Supinkite iš jų pynelę ir galiukus susmeikite dantų krapštukais. Įtrinkite norimais žolelių prieskoniais ir padėkite 2 valandoms į šaldytuvą.
Prieš dėdami į orkaitę, apibarstykite išpjovą džiovintais pievagrybiais. Kepkite, kol mėsa gražiai paruduos. Prieš baigdami, apibarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu. Patiekite su išvirtomis ir pakepintomis bulvėmis bei raugintais agurkais.
Skanaus.
» Rašyti komentarą