Kiaulienos išpjova su grybais ir sūriu

Kiaulienos išpjova su grybais ir sūriu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaulienos išpjova, 500 gramų
  • Bulvės, 500 gramų
  • Fermentinis sūris, 150 gramų
  • Pievagrybiai, 100 gramų
  • Prieskoniai, 30 gramų
  • Rauginti agurkai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaulienos išpjovos gabaliuką nuplaukite, gerai nusausinkite ir supjaustykite išilgai į tris dalis. Supinkite iš jų pynelę ir galiukus susmeikite dantų krapštukais. Įtrinkite norimais žolelių prieskoniais ir padėkite 2 valandoms į šaldytuvą.

  2. Prieš dėdami į orkaitę, apibarstykite išpjovą džiovintais pievagrybiais. Kepkite, kol mėsa gražiai paruduos. Prieš baigdami, apibarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu. Patiekite su išvirtomis ir pakepintomis bulvėmis bei raugintais agurkais.
    Skanaus.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Gražina
» Rašyti komentarą