Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais

Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Čiobreliai, džiovinti, 0.5 valgomojo šaukšto
  • Juodieji pipirai
  • Žemės riešutai, 1 valgomasis šaukštas
  • Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Alyvuogių aliejus, 3 valgomieji šaukštai
  • Kiaulienos išpjova, 800 gramų
  • Sultinys, KNORR BULJONETĖ grybų sultinys, 1 vienetas
  • Daržovės, 400 gramų
Gaminimo instrukcija:

Taip pat reikės 1 pakelio italų virtinukų gnocchi.

Nuplaukite ir nusausinkite mėsą, po to apvoliokite miltuose. Keptuvėje įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus ir apkepkite mėsą iš visų pusių.

Ištirpinkite Knorr Grybų sultinio kubelį 1,5 stiklinėje verdančio vandens. Įpilkite sultinį į puodą ir sudėkite apkeptą mėsą. Troškinkite apie 10 minučių.

Keptuvėje įkaitinkite 1 šaukštą aliejaus. Apkepkite daržoves (pagal skonį). Pagardinkite prieskoniais: čiobreliais, pipirais, druska ir gerai išmaišykite.

Susmulkinkite žemės riešutus irsuberkite į daržoves.

Išvirkite gnocchi virtinukus pagal instrukciją ant pakelio.

Išimkite kiaulienos išpjovą iš padažo ir supjaustykite. Sudėkite į lėkštes ir užpilkite padažu. Mėsą patiekite su šiltais gnocchi virtinukais ir daržovėmis.

Receptą atsiuntė: Knorr
» Rašyti komentarą