Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais


- Čiobreliai, džiovinti, 0.5 valgomojo šaukšto
- Juodieji pipirai
- Žemės riešutai, 1 valgomasis šaukštas
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Alyvuogių aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Kiaulienos išpjova, 800 gramų
- Sultinys, KNORR BULJONETĖ grybų sultinys, 1 vienetas
- Daržovės, 400 gramų
Taip pat reikės 1 pakelio italų virtinukų gnocchi.
Nuplaukite ir nusausinkite mėsą, po to apvoliokite miltuose. Keptuvėje įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus ir apkepkite mėsą iš visų pusių.
Ištirpinkite Knorr Grybų sultinio kubelį 1,5 stiklinėje verdančio vandens. Įpilkite sultinį į puodą ir sudėkite apkeptą mėsą. Troškinkite apie 10 minučių.
Keptuvėje įkaitinkite 1 šaukštą aliejaus. Apkepkite daržoves (pagal skonį). Pagardinkite prieskoniais: čiobreliais, pipirais, druska ir gerai išmaišykite.
Susmulkinkite žemės riešutus irsuberkite į daržoves.
Išvirkite gnocchi virtinukus pagal instrukciją ant pakelio.
Išimkite kiaulienos išpjovą iš padažo ir supjaustykite. Sudėkite į lėkštes ir užpilkite padažu. Mėsą patiekite su šiltais gnocchi virtinukais ir daržovėmis.