Kiaulienos ir obuolių ragu su čiobreliais

Kiaulienos ir obuolių ragu su čiobreliais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, smulkiai susmulkintas, 2
  • Čiobreliai, džiovinti, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Juodieji pipirai, 0.25 arbatinio šaukštelio
  • Morkos, pjaustytos nedideliais gabalėliais, 3 vienetai
  • Obuoliai, vidutinio dydžio, 2 vienetai
  • Rozmarinas, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Svogūnai, smulkiaia pjaustyti, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Obuolių sultys, 1 stiklinė
  • Kiaulienos nugarinė, supjaustyta nedideliais gabaliukais, 500 gramų
  • Druska
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Sultinys, 2 stiklinės
Gaminimo instrukcija:

Mėsos gabaliukus apvolioti miltuose ir apkepti įkaitintame aliejuje kelias minutes; išimti. Toje pačioje keptuvėje apkepti svogūnus su česnakais. Sudėti atgal mėsą, morkas, užpilti sultimis, sultiniu ir suberti prieskonius. Užvirinti, uždengti ir troškinti apie 40 min, kol kiauliena ir morkos suminkštės. Suberti nuluptus ir stambiau supjaustytus obuolius, dar patroškinti apie 5 minutes. Pasūdyti. Pateikti su makaronais, bulvėmis ar ryžiais.

Receptą atsiuntė: http://forelle.blogas.lt
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Mindaugas
2010-09-22 15:01
Katik pasigaminau ir paragavau... Skanu! Ačiū už puikų receptą!
·٠•●Laiminga●•٠·
2010-08-08 17:28
Niam