Kiaulienos ir obuolių ragu su čiobreliais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, smulkiai susmulkintas, 2
- Čiobreliai, džiovinti, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Juodieji pipirai, 0.25 arbatinio šaukštelio
- Morkos, pjaustytos nedideliais gabalėliais, 3 vienetai
- Obuoliai, vidutinio dydžio, 2 vienetai
- Rozmarinas, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Svogūnai, smulkiaia pjaustyti, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Obuolių sultys, 1 stiklinė
- Kiaulienos nugarinė, supjaustyta nedideliais gabaliukais, 500 gramų
- Druska
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Sultinys, 2 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Mėsos gabaliukus apvolioti miltuose ir apkepti įkaitintame aliejuje kelias minutes; išimti. Toje pačioje keptuvėje apkepti svogūnus su česnakais. Sudėti atgal mėsą, morkas, užpilti sultimis, sultiniu ir suberti prieskonius. Užvirinti, uždengti ir troškinti apie 40 min, kol kiauliena ir morkos suminkštės. Suberti nuluptus ir stambiau supjaustytus obuolius, dar patroškinti apie 5 minutes. Pasūdyti. Pateikti su makaronais, bulvėmis ar ryžiais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-08-08 17:28
Niam



2010-09-22 15:01