Kiaulienos ir daržovių troškinys

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Laurų lapai, lapeliai
- Svogūnai, 3 vienetai
- Kiauliena, 800 gramų
- Kiaulės kumpis, rūkytas, 40 gramų
- Taukai (kiaulių), 100 gramų
- Kvietiniai miltai, 3 valgomieji šaukštai
- Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
- Rauginti agurkai, 2 vienetai
- Druska
- Sviestas, tirpintas, 3 valgomieji šaukštai
- Sultinys
- Grybai, džiovinti, 30 gramų
Gaminimo instrukcija:
Mėsa išilgai skaidulų supjaustoma, išmušama vandeniu suvilgytu kūjeliu, apibarstoma prieskoniais, miltais (1,5 šaukšto) ir apkepama iš abiejų pusių riebaluose.
Svogūnai, agurkai bei virti grybai pakepinami svieste.
Miltai pakepinami su likusiu sviestu, atskiedžiama sultiniu, užvirinama ir, sumaišius su grybais, agurkais bei svogūnais, įberiama supjaustyto kumpio, įdedama pomidorų padažo. Viskas užpilama ant mėsos ir 3—4 min. troškinama.
Tiekiama su virtomis bulvėmis bei salotų lapeliais.
Skanaus.
» Rašyti komentarą