Kiaulienos ir alyvuogių krepšeliai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Alyvuogės, žaliosios, 0.5 stiklinės
- Paprika, raudonoji, smulkinta, 0.3 stiklinės
- Grietinėlė, 0.25 stiklinės
- Dešra, vytinta Biovela, smulkinta, 2 stiklinės
- Prieskoniai
- Sūris, kietas, tarkuotas, 0.75 stiklinės
- Svogūnų laiškai, 4 vienetai
- Sluoksniuota tešla, 380 gramų
Gaminimo instrukcija:
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros.
Iškočiokite ploniau tešlą ir suformuokite iš jos apvalius krepšelius (tai nesunkiai galima padaryti aliejumi pateptoje keksiukų skardoje.
Iš iškočiotos tešlos išspauskite nedideles žvaigždutes (krepšelių ir žvaigždučių skaičius turi būti vienodas).
Sumaišykite viename dubenyje smulkintą dešrą, sūrį, pasmulkintas alyvuoges, papriką, grietinėlę bei prieskonius.
Gauta mase įdarykite tešlos krepšelius, ant viršaus uždėkite po 1 žvaigždutę ir kepkite apie 12-16 min.
Iškeptus apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais ir patiekite.
Skanūs tiek šilti, tiek šalti.
Skanaus.
» Rašyti komentarą