Kiaulienos guliašas troškintas aluje

Kiaulienos guliašas troškintas aluje
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės
  • Česnakai, 2
  • Juodieji pipirai, SANTA MARIA, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Pomidorai, konservuoti su sultimis, 350 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiauliena, 500 gramų
  • Alus, 300 mililitrų
  • Žalumynai, švieži: krapai, petražolės
  • Malta saldžioji paprika, malta, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai nurodyti 4 asmenims.

Supjaustykite kiaulieną kubeliais, česnaką ir svogūną – griežinėliais. Keptuvėje pakaitinkite aliejų ir pakepkite mėsą. Tada įdėkite svogūnus ir česnaką. Sumažinę ugnį, kepkite 5-7 min. Pagardinkite SANTA MARIA juodaisiais pipirais ir saldžiąja paprika.
Vėliau sudėkite pomidorus ir įpilkite alų. Troškinkite maždaug 30 min. Patiekite su šviežiomis žolelėmis ir keptomis arba virtomis bulvėmis.

Receptą atsiuntė: Santa Maria
» Rašyti komentarą