Kiaulienos guliašas troškintas aluje

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės
- Česnakai, 2
- Juodieji pipirai, SANTA MARIA, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Pomidorai, konservuoti su sultimis, 350 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiauliena, 500 gramų
- Alus, 300 mililitrų
- Žalumynai, švieži: krapai, petražolės
- Malta saldžioji paprika, malta, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Ingredientai nurodyti 4 asmenims.
Supjaustykite kiaulieną kubeliais, česnaką ir svogūną – griežinėliais. Keptuvėje pakaitinkite aliejų ir pakepkite mėsą. Tada įdėkite svogūnus ir česnaką. Sumažinę ugnį, kepkite 5-7 min. Pagardinkite SANTA MARIA juodaisiais pipirais ir saldžiąja paprika.
Vėliau sudėkite pomidorus ir įpilkite alų. Troškinkite maždaug 30 min. Patiekite su šviežiomis žolelėmis ir keptomis arba virtomis bulvėmis.
» Rašyti komentarą