Kiaulienos guliašas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti
- Morkos, 3 vienetai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiauliena, mentė be kaulo, 500 gramų
- Pomidorų padažas, 150 gramų
- Vanduo
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Sudetinės dalys : Kiaulienos mentė be kaulo 500gramų ,svogūnas didelis 1 vienetas ,morkos 3 vienetai ,pomidorų padažas 150gramų ,vanduo.
Gaminimas :
Mėsą supjaustome vidutinio dydžio kubeliais,sudedame į verdantį vandenį ir verdame 20min.
Tuo tarpu,kai mėsa verda,nulupame svogūną ir smulkiai supjaustome.
Taip pat nuskutame morkas , nuplauname ir sutarkuojame.
Išvirusią mėsą išgriebiame ir sudedame į gylią keptuvę ir įpilame stiklinę vandens (galima pilti tą patį nuovirą, kuriame virė mėsa).
Sudedame morkas, svogūną, pipirus ir druską (pagal skonį).
Uždengiame dangčiu ir verdame 10min. ant silpnos ugnies.
Po 10min. supilame pomidorų padažą ir viska gerai išmaišome.
Tiekiame su bulvių koše.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-10-16 19:59
lb skanu tik as dar pupeliu pridejau 

2014-07-05 11:16
Labai skani ir minksta mesyte gavosi

2012-09-09 18:49
verdant mesa greiciau pasidaro,negu kai troskinasi..
2012-02-18 11:14
Svogunai su morka maisosi kartu su kiaulienos mesa. Jokios duonos nereikia...
2021-12-16 19:56