Kiaulienos faršu įdaryti vafliai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaulienos faršas, 400 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 3 valgomieji šaukštai
- Majonezas, 3 valgomieji šaukštai
- Druska
- Vafliai, 4 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Vaflių lakštus supjaustyti vienodo dydžio kvadratėliais.
Smulkiai supjaustyti svogūną, sumaišyti su faršu, įdėti druskos, pipirų (pagal skonį) ir išminkyti.
Vaflius vienu sluoksniu pertepti faršu.
Išplakti kiaušinius, sudėti miltus bei majonezą ir viską gerai išmaišyti.
Perteptus vaflius apvolioti tešloje ir kepti įkaitintoje keptuveje ant silpnos ugnies, uždengus dangčiu.
Apskrudusius apversti, bet dangčio nebedengti.
Tiekiama su grietine ar pomidorų padažu.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-06-25 11:29
meginsiu padaryti
2015-07-10 18:29
10 Balų! Labai skanu ir greita
2013-08-19 14:55
o as vafli piene pamirkau,
2013-08-03 02:59
Geriau istepti farsu vaflius pries pjaustant. Tada vafliai ne taip luzineja ir subyra. Bet siaip labai skanu.
2020-04-09 19:51