Kiaulienos faršo kukuliai

Kiaulienos faršo kukuliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, didesnės, 4
  • Juodieji pipirai
  • Morkos, didelės, 2 vienetai
  • Svogūnai, dideli, 2 vienetai
  • Kiaulienos faršas, 1 kilogramas
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai
  • Druska
  • Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:

Svogūnus susmulkinti, morkas sutarkuoti ir pakepinti svieste, kad suminkštėtų.
Pusę morkų su svogūnais sudėti į faršą, sudėti prieskonius, kiaušinį ir viską gerai sumaišyti.
Užkaisti puodą vandens, į pasūdytą verdantį vandenį dėti iš masės suformuotus nedidelius kukuliukus ir išvirti.
Į likusias keptas morkas ir svogūnus sudėti smulkintus česnakus, miltus šiek tiek pakepinti ir užpilti sultinio nuo kukuliukų, kad masė būtų tirštoka.
Viską pagardinkite druska ir prieskoniais.
Išvirusius kukuliukus nusunkite, dėkite į gilią keptuvę ir užpilkite gautu padažu.
Patroškinkite 5 minutes.
Prie šių kukulių labai tinka bulvių košė su morkomis ir burolėlių salotos.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Kristina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Bella
2016-04-12 20:51
O kažin ar sūris dar kukuliuose įdėjus nieko nesugadins?
Agne
2014-10-19 18:19
Be galo skanu
karolina
2014-05-14 15:11
Einu gaminti. Labai skaniai atrodo.
Egle
2012-12-18 18:36
Labai skaniai isejo! Puikus receptas
ruta
2012-05-11 18:48
labai skaniai atrodo ant makaronu,tik Oksik,pasakyk kaip tu istroskinai taip,kad to skyscio nesimato,t.y neplaukia? rytoj gaminsiu